Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

Uzmi racun i pobedi!

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Registar investitora

Citaj
Javni poziv Razvojne agencije Srbije za učešće u start-ap programu

14.03.2017


Razvojna agencija Srbije je 6. marta 2017. godine objavila Javni poziv za učešće u Programu podrške početnicima za započinjanje posla – START UP. Ovaj Program realizuje Razvojna agencija Srbije, u saradnji sa regionalnim razvojnim agencijama.
 
Program je namenjen fizičkim licima i privrednim subjektima koji u trenutku podnošenja prijave ne posluju duže od dve godine, u cilju podrške samozapošljavanju i unapređenju poslovanja privrednih subjekata početnika, a koji će se baviti proizvodnjom, preradom i uslužnim delatnostima. Program se sprovodi na teritoriji Republike Srbije.
 
Opšti cilj Programa je da kroz podršku otvaranju novih mikro, malih i srednjih privrednih društava i preduzetničkih radnji (MMSP), kao i podsticanje otvaranja novih radnih mesta, omogući unapređenje efikasnosti i institucionalne podrške njihovom poslovanju i razvoju.
 
Paket podrške obuhvata: realizaciju besplatnih obuka, dodelu bespovratnih sredstava i besplatnu uslugu mentoringa za odabrane korisnike.
 
Program se realizuje u dve faze i to:
• Prva faza Programa – Obuke i
• Druga faza Programa – Bespovratna sredstva i mentoring.
 
Konkretne informacije o uslovima za dobijanje sredstava za svaki program, kao i sva prateća dokumentacija, mogu se dobiti na sledećem linku:
 
 
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana