Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

Uzmi racun i pobedi!

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Registar investitora

Citaj
"Buđenje proleća" na Trgu Slobode

13.05.2017


Zrenjaninski dečji horovi, plesne grupe, kulturno umetnička društva,  animatori,  pesmom i igrom sa Trga slobode probudili su proleće, a sve u okviru manifestacije “Prolećno buđenje grada”.
 
 
Ova manifestacija i ove godine privukla je veliki broj naših sugrađana, ali i onih najmlađih koji su uživali u gotovo dvočasovnom programu.
 
Prisutnima se, otvarajući manifestaciju obratio pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić, istakavši pre svega značaj današnjeg događaja.
 
 
“Ova manifestacija od izuzetnog je značaja za grada Zrenjanin,zajedno sa svim učesnicima budimo proleće i prenosimo dobru energiju. Veliko je zadovoljstvo što danas nastupa toliko horova, pa je ovo prilika i da se pomene da naš grad ima dugu istoriju horskog pevanja, kroz koju su se beležili odlični rezultati na svetskom nivou. Deca koja sa svojim horovima danas nastupaju su budućnost našeg grada, i pre svega najbolji ambasadori Zrenjanina, svi u gradu smo veoma ponosni na njih”, istakao je Radišić.
 
 
 
Na manifestaciji “Prolećno buđenje grada”, nastupali su:
Gradski dečji hor Kulturnog centra Zrenjanina, Dečji hor “Kolegijum”,horovi “Vila” i “Crvenkapa”, Dečji hor “Prepodobni Rafailo”, Pop rok hor “SuperNova”, Gimnastičko plesni klub  “Free dance”, KUD “Đerđef”,stvaralaštvo “Korolino”, a nastupom se predstavila i Osnovna škola “Đura Jakšić”.
 
 
Manifestaciju “Prolećno buđenje grada”, organizovao je grad Zrenjanin u saradnji sa Kulturnim centrom i Turističkom organizacijom Zrenjanina.
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana