Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

Uzmi racun i pobedi!

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Registar investitora

Citaj
Više od hiljadu maturanata plesalo na trgu

19.05.2017


Tradicionalno, i ove godine zrenjaninski maturanti odigrali su na Trgu slobode maturantski ples-kadril i time simbolično obeležili završetak srednjoškolskog obrazovanja.

 

 

Danas je na trgu plesalo njih 1.100, u rozim i zelenim majicama, koreografiju su izveli uz pomoć rozih kišobrana, a koordinator plesa u Zrenjaninu, kao i do sada, bila je Nikoleta Vidaković.

 

 

Maturantski ples podržao je Grad Zrenjanin, a sve učesnike, kao i veliki broj ljudi koji su propratili događaj, pozdravio je gradonačelnik Zrenjanina čedomir Janjić poželevši im uspeha u daljem školovanju i životu.

 

 

- Mislim da su svi ponosni na ovu sliku koju danas šaljemo iz našeg lepog Zrenjanina. Trudimo se da samo lepe slike šaljemo iz našeg grada, a siguran sam da je ova jedna od najlepših. Želim vam sve najbolje, da se ispuni sve što ste zamislili, kako u daljem školovanju, tako i u radu. Želim da završite škole koje želite, a na nama je da vam omogućimo da se ovde vratite i radite - rekao je gradonačelnik Janjić.   

 

 

Zrenjanin se prvi put u ovu manifestaciju evropskih razmera - "European quadrille dance festival" - uključio 2007. godine i od tada svake godine više od hiljadu učesnika, istovremeno kad i njihovi vršnjaci u brojnim drugim gradovima pleše tačno u podne.

 
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana