Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

Uzmi racun i pobedi!

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Registar investitora

Citaj
Na ''Peskari'' su u toku pripreme za prvenstvo Srbije u odbojci na pesku

13.07.2017


Četvrti turnir ovogodišnjeg prvenstva Srbije u odbojci na pesku - “VIP bič-volej masters 2017” i “Vip bič-volej liga” - biće odigrani narednog vikenda, od 21. do 23. jula, u Zrenjaninu, na novim terenima kupališta “Peskara”. 
 
 
Ovi tereni izgrađeni su prošle godine, a kako bi bili ispunjeni svi uslovi za pomenuto takmičenje i obezbedio odgovarajući prostor i za takmičare i za publiku, u toku su radovi na tom delu “Peskare”. Obala i okolina terena su u potpunosti očišćeni od trske i drugog rastinja, završava se izgradnja pomoćnog objekta uz terene sa svlačionicama i tuševima, postavljena je rasveta, a biće i dopremljene demontirane tribine iz hale sportova “Medison”, koje će omogućiti smeštaj za nekoliko stotina gledalaca. 
 
 
 
Podsećamo, Zrenjanin je prethodnih sezona bio uspešan domaćin ovih atraktivnih turnira, koji su menjali lokacije, od Trga slobode, parkinga “Prevlaka” u centru grada, do “Aviv Parka”, prethodne sezone. Izgradnjom savremenih terena za odbojku na delu kupališta “Peskara”, grad je dobio stalni, adekvatan prostor za održavanje ovakvog i sličnih takmičenja u sportu koji je zastupljen na Olimpijskim igrama i u našoj zemlji okuplja sve veći broj poklonika.   
 
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana