Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

Uzmi racun i pobedi!

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Registar investitora

Citaj
Održan finalni turnir u basketu 3x3 za Vojvodinu

07.08.2017


 
Ekipa Seltiksa iz Novog Sada pobednik je finalnog turnira u basketu 3x3 za Vojvodinu, koji je u subotu održan na Trgu slobode u Zrenjaninu, u organizaciji Košarkaškog saveza Srbije, Košarkaškog saveza Vojvodine i Okružnog košarakaškog saveza Zrenjanin.
Momci iz Seltiksa u finalu su savladali Auto kuću Sekulić rezultatom 21:16. Trećeplasirana je bila ekipa Batajnice.
 
 
 
Pobednicima turnira pripao je ček na 40.000 dinara, dok je srebrni tim osvojio novčanu nagradu u iznosu od 20.000 dinara.
 
- Ovo nam nije prvi turnir na kojem smo učestvovali, a što se tiče baš ovoga, organizacija je zaista bila odlična. Zahvalio bih se Gradu Zrenjaninu zato što nam je omogućio ovako nešto – izjavio je Nikola Šućur, kapiten pobedničkog tima.
 
 
 
Svečanom proglašenju pobednika prisustvovao je pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura, koji je ocenio da je u subotu naš grad bio epicentar srpske košarke, s obzirom na to da je, osim finalnog turnira u basketu, bio organizovan i besplatni Javni čas škole košarke Crvene zvezde u Aviv Parku.
 
 
 
 
- Poslali smo još jednu lepu sliku sa našeg trga i ponovo dokazali da ova lokalna samouprava puno ulaže u sport i u sportsku infrastrukturu. Borimo se da u našem gradu organizujemo velike sportske manifestacije, pa nas tako 2019. godine očekuje i Evropsko prvenstvo u košarci za ženenaglasio je Salapura.
 
 
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana