Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

Uzmi racun i pobedi!

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Registar investitora

Citaj
Održan Dečiji karneval (10 fotografija)

12.10.2017


Dečiji karneval održan je danas u našem gradu, o organizaciji Predškolske ustanove Zrenjanin, a kao završna manifestacija obeležavanja "Dečje nedelje" u toj ustanovi. Pod maštovitim, raznobojnim maskama, zajedno sa svojim vaspitačima, deca su prošetala glavnom gradskom ulicom do Trga slobode gde su, na radost publike, mahom roditelja, baka, deka, ali i slučajnih prolaznika, izvela pripremljene tačke programa.
 
 
  


Kako su poručili, ovo je karneval za sva četiri godišnja doba, za sve četiri strane sveta, karneval koji popravlja raspoloženje.
 
 
 
 
 
Direktor Predškolske ustanove Vladimir Petrović kazao je da je manfestacija održana u sklopu Dečije nedelje, koja je obeležena prošle nedelje, ali je karneval bio odložen zbog lošeg vremena.  
- Odavde šaljemo prelepu sliku, sliku budućnosti. Pozdravljam ovom prilikom svu decu, roditelje i vaspitače i siguran sam da ćemo uživati u dečijoj igri, mašti i kreativnosti - kazao je Petrović. 
 
 
 
 
Mališane je u ime Grada pozdravio pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić
- Ovo je prilika da ukažemo da deca moraju svakog dana biti u fokusu i u svojim porodicama, i  predškolskim ustanovama, a ne samo kada obeležavamo Dečiju nedelju. Gradu Zrenjaninu je prioritet da im poboljšavamo uslove u vrtićima u kojima borave, postavimo bolje standarde kako bi se što lepše osećala u svojim vrtićima - rekao je Radišić.
 
 
 
Istakao je i zadovoljstvo zbog činjenice da je Zrenjanin jedan od malobrojnih gradova u našoj zemlji koji svu decu upisuje u vrtiće i gde nema liste čekanja.  
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana