Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Citaj
Obaveštenja za izbegla i interno raseljena lica - kupovina seoskih kuća i dodela pomoći

06.12.2017


Poverenik za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi Zrenjanina obaveštava izbegla i interno raseljena lica na teritoriji  Grada Zrenjanina da je objavljen Javni poziv za dodelu sredstava namenjenih stvaranju i poboljšanju uslova stanovanja porodici izbeglica / interno raseljenih lica na teritoriji Grada Zrenjanina kroz kupovinu seoske kuće sa okućnicom.  
 
Prijave na Javni poziv se podnose od danas, 6. decembra, do 22. decembra 2017. godine, a obrasci za prijavu  i sve dodatne informacije mogu se dobiti kod Poverenika za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina, Trg slobode 10, ili na broj telefona  315 - 0186. 
 
 
Takođe, obaveštavaju se i socijalno najugroženije porodice izbeglih i interno raseljenih lica sa boravištem na teritoriji Grada Zrenjanina da je objavljen Javni poziv za dodelu paketa pomoći u hrani i dodelu jednokratne novčane pomoći. 
 
Prijave na ovaj Javni poziv se podnose od  6.  do 13. decembra 2017. godine, a obrasci za prijavu i sve dodatne informacije i u ovom slučaju mogu se dobiti kod Poverenika za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina, na prethodno naveden broj telefona, ili adresu. 
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana