Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Citaj
Rešavanje problema i u Stajićevu

02.08.2018


Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, zajedno sa svojim saradnicima, posetio je juče Stajićevo i tom prilikom razgovarao sa predstavnicima istoimene mesne zajednice. 

 

 

I ova poseta organizovana je na inicijativu gradonačelnika, a sve u cilju što boljeg sagledavanja problema i potreba meštana o čemu su ga upoznali predsednik Saveta Mesne zajednice “Stajićevo” Svetozar Stefanov, član Saveta Nemanja Milinković, sekretar Slobodan Đurković i dugogodišnji sekretar te mesne zajednice Milenko Todić. 

 

 

Kako se tokom razgovora moglo čuti, za meštane Stajićeva značajan bi bio nastavak radova na izgradnji fekalne kanalizacije, sanacija školskog terena, uređenje zgrade mesne zajednice, ali i poboljšanje ulične rasvete u tom selu.

 

 

Sanacija školskog terena, značajna najpre zbog bezbednosti dece, sasvim je izgledna i realizacija tog posla očekuje se u najskorije vreme. 

Gradonačelnik Janjić je rekao da je jedan od naznačajnijih, kapitalnih, radova koji se očekuje u Stajićevu nastavak radova na izgradnji fekalne kanalizacije.

 

 

- To i jeste prioritet, da u ovih sedam naseljenih mesta gde smo krenuli, nastavimo sa tim radovima. U četiri naseljena mesta, Melenci, Elemir, Ečka i Klek, da završimo radove, dok je nastavak planiran za Lazarevo, Stajićevo i Lukićevo. Radimo projektno - tehničku dokumentaciju za još pet naseljenih mesta, tako da vrlo brzo očekujemo i početak radova - rekao je gradonačelnik.

 

 

Ukazao je da je još jedan od prioriteta u Stajićevu izgradnja fiskulturne školske sale.

- Stajićevo je veliko mesto, msto koje se razvija, sa mnogo dece u školi i smatramo da je školska sala neophodna ovom mestu - dodao je on.      

 

Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana