Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Citaj
''Grad otvorenog srca'' uveo Zrenjanince u novogodišnje slavlje

31.12.2018


Novogodišnje svečanosti u Zrenjaninu počele su danas u podne, na Trgu slobode, tradicionalnom dečjom manifestacijom “Grad otvorenog srca”. Ovo je šesta godina kako naši najmlađi sugrađani, svojim programom, uvode Zrenjanince u “najluđu” noć, a danas su na bini ispred Gradske kuće nastupili Dečiji hor Kulturnog centra Zrenjanina, hor “SuperNova”, Plesna grupa ”Free Dance”, Kolorino stvaralaštvo, Cekom, Haos animatori i klovnovi, a Deda Mrazevi su, zahvaljujući kompaniji “Gomeks”, podelili mališanima pet stotina novogodišnjih paketića.
 
 
 
 
Manifestaciju su organizovali Grad Zrenjanin, Turistička organizacija grada i Kulturni centar Zrenjanina, a u ime Grada obratio se pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić. Zahvaljujući svim učesnicima u programu i publici na učešću u manifestaciji, svima je poslao pozdrav iz srca i poželeo srećnu Novu godinu u ime Grada Zrenjanina, gradonačelnika i u svoje lično ime.
- Mi smo tu za sve vaše želje, dece i roditelja, da ih čujemo i da se svim silama potrudimo da ih ispunimo. Deci želim sve najbolje, da slušaju svoje roditelje i da svi provedemo predstojeće praznike u krugu porodice, sreći i ljubavi - poručio je Radišić.   
  
 
 
 
Deca su se dobro zabavljala danas u društvu Deda Mrazeva, klovnova i animatora, fotografisala se s njima, jurila velike balone od sapunice, aplauzima pozdravljala učesnike u programu i zadovoljna odlaze sa Trga slobode, uz slatkiše i novogodišnje paketiće.
 
Nedeljko Golušin, marketing menadžer u “Gomeksu”, istakao je da se ta kompanija i ove godine, kao i prethodnih, druži s našim najmlađim sugrađanima i uvek se rado odaziva pozivima lokalne samouprave da učestvuje u gradskim manifestacijama, posebno onim gde su u “glavnoj ulozi” deca.
 
 
 
- U saradnji s našim dobavljačima, uspeli smo da obezbedimo više od 500 paketića za decu na glavnom trgu u Zrenjaninu i ja sam siguran da će to biti lep “šlagvort” za decu da uđu u Novu godinu - poručio je Golušin i dodao da ta kompanija godinu završava po zacrtanim planovima, a da novu godinu počinju sa već određenim planovima. 
- Ono što mislim da je najvažnije, to je da smo stepen društvene odgovornosti, po kom smo vrlo prepoznatljivi, podigli za lestvicu više nego što je to bilo prethodne godine, što znači da ćemo se i u 2019. godini potruditi da taj stepen bude još viši nego u proteklih 365 dana - kazao je on i svim Zrenjaninkama i Zrenjanincima poželeo sve najbolje i najlepše u Novoj godini. 
 
 
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana