Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Citaj
Upućen Javni poziv za ostvarivanje prava na povlašćen gradski prevoz

03.01.2019


Gradonačelnik grada Zrenjanina Čedomir Janjić uputio je Javni poziv za ostvarivanje prava na povlašćen gradski prevoz na teritoriji Grada Zrenjanina u 2019. godini.
 
Pravo na povlašćen gradski prevoz mogu ostvariti, uz potrebnu dokumentaciju, lica sa prebivalištem na teritoriji grada Zrenjanina, i to: određene kategorije dece i učenika, penzioneri, osobe s invaliditetom, određene kategorije bolesnih lica, vojni i civilni ratni invalidi i učesnici rata posle 17.08.1990. godine, doborovoljni davaoci krvi i davaoci organa. 
 
Pravo na povlašćen prevoz podrazumeva izdavanje besplatne godišnje karte za javni prevoz putnika na teritoriji grada Zrenjanina. Učenici ovo pravo ostvaruju u tekućoj školskoj godini, osim ako rešenjem Odeljenja za društvene delatnosti Gradske uprave Zrenjanin nije drugačije predviđeno. 
 
Takođe, Odeljenje za društvene delatnosti može, u izuzetnim situacijama, doneti Rešenje u pojedinačnim slučajevima i odobriti pravo na povlašćen prevoz i korisniku koji nije obuhvaćen nekom od kategorija lica, a za kog se, na osnovu stručne procene i utvrđenog činjeničnog stanja, smatra da bi bilo opravdano priznati ovo pravo.
 
Detalji Javnog poziva i način podnošenja dokumentacije objavljeni su na internet prezentaciji Grada Zrenjanina, na stranici http://www.zrenjanin.rs/1-334-0-0/Oglasi-i-konkursi   
 
Rok za ostvarivanje prava na povlašćen gradski prevoz je do 1. februara 2019. godine. 
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana