Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Citaj
Projekat ''Obukom do zaposlenja'' - prijava kandidata produžena do 17. oktobra

04.10.2019


Rok za prijavu kandidata za učešće u projektu “Obukom do zaposlenja” produžen je za još nekoliko dana, do četvrtka, 17. oktobra. Projekat  sprovodi Grad Zrenjanin u partnerstvu sa Tehničkom školom iz Zrenjanina, a finansiran je od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.
 
Projekat „Obukom do zaposlenja“, podrazumeva obuku 20 mladih sa područja Zrenjanina za zanimanje zavarivača, koje je, inače, deficitarno na tržištu rada. Ministarstvo je kao podršku obezbedilo 1,7 miliona, a projekat je vredan 2,12 miliona dinara.
 
Predstoji realizacija tog projekta, a ovom prilikom Grad Zrenjanin i Tehnička škola pozivaju sve potencijalne kandidate, nezaposlene mlade osobe, da iskoriste produženi rok i prijave se za besplatnu obuku zavarivača elektrolučnim MIG/MAG postupkom.
 
Detaljni uslovi za konkurisanje mogu se preuzeti u prilogu na ovoj stranici, a mogu konkurisati nezaposleni sa teritorije Grada Zrenjanina (uključujući i naseljena mesta) starosti od 18 do 30 godina, koji ispunjavaju zdravstvene uslove za obrazovni profil bravar – zavarivač, koji nisu krivično kažnjavani, kao i da imaju najmanje završeno osnovno obrazovanje.
 
Konkurs je otvoren do četvrtka, 17. oktobra 2019. godine, a selekciju korisnika obaviće komisija formirana od predstavnika grada Zrenjanina i Tehničke škole. Odabrani kandidati biće obavešteni o prijemu u program na osnovu podataka iz popunjenih formulara. 
 
 
 
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana