Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Citaj
''Grad otvorenog srca'' - tradicionalni uvod u doček Nove godine

31.12.2019


Tradicionalnom dečjom manifestacijom “Grad otvorenog srca”, koja se ovog 31. decembra održava po sedmi put, u podne je na Trgu slobode počeo novogodišnji program, namenjen najmlađim Zrenjanincima. 
 
 
 
 
U organizaciji Grada Zrenjanina, Turističke organizacije grada i Kulturnog centra Zrenjanina i uz podršku kompanije “Gomeks”, na bini ispred Gradske kuće nastupili su Gradski dečji horić, Gimnastičko-plesni klub ”Free Dance”, mališani iz dečjih vrtića “Vila” i “Crvenkapa”, Centar za kreativno odrastanje mladih CEKOM pripremio je prigodnu novogodišnju predstavu, dok su Deda Mrazevi podelili mališanima pet stotina novogodišnjih paketića.
 
Mališani su se zabavljali danas u društvu Deda Mrazeva, fotografisali se s njima, aplauzima pozdravljali učesnike u programu, pevali i igrali zajedno s njima, uz slatkiše i novogodišnje paketiće.
 
 
 
 
Večeras će na Trgu slobode doček Nove godine proteći uz muzičke nastupe zrenjaninskih grupa, a počev od 21 sat predstaviće se “Electric universe” - Jimmy Hendrix real tribute band, “Mr. Fuuz” i “Overdrive”, dok je za ponoć predviđen i vatromet. U toku novogodišnje noći radiće i klizalište. 
 
Prvog dana 2020. godine, u toku prepodneva, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić posetiće porodilište, Ginekološko-akušersku službu Opšte bolnice “Đorđe Joanović”, i uručiti poklone prvorođenim bebama u Novoj godini. 
 
Program manifestacije “Novogodišnja čarolija” na Trgu slobode nastavlja se u subotu, 4. januara, kada će od 17 časova nastupiti GPK ”Free Dance”, uz karaoke i ples, KUD “Pionir” i Dečji crkveni hor, a od 21 čas za dobro muzičko raspoloženje biće zadužen DJ Buki. 
 
 
 
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana