''AS FM Letnja tura'' sutra u Zrenjaninu - zabava i bioskop na otvorenom

Mali ljudi iz radija poznati su po tome što svakog dana piju kafu sa vama, doručkuju, ručaju i večeraju, voze se u autu, autobusu i vozu, razgovaraju sa vama o svim temama; oni su vaši bliski prijatelji, a nikada ih niste upoznali. Ekipa radija AS FM odlučila je da izađe iz svoje magične kutije i da se druži sa vama izvan zidova studija. AS FM Summer Tour / Letnja tura - ovog leta voditelji i didžejevi obišli su sve veće gradove koji slušaju AS FM - saopštavaju sa tog popularnog radija.
 
 
Veliki talas pozitivne energije zapljusnuo je Beograd, Sremsku Mitorvicu Kikindu, Sombor, Suboticu, Novi Sad i sada je na red došao Zrenjanin. Susreti sa radijskom ekipom zamišljeni su kao zabava za sve uzraste: veliko filmsko platno na otvorenom i kokice, nagradne igre i muzika, poziranje i fotografisanje, i najvažnije, đuskanje. Radio AS FM želi da se približi svima koji se nalaze “s one strane zvučnika” i začini kraj leta zadovoljstvima za koja nije potreban novac.
 
Sledeća stanica ove radijske turneje jeste Zrenjanin, i to sutra, u petak, od 17 časova, u centru grada, gde je zakazana velika zabava. Druženje, igranje i fotografisanje biće krunisano slatkim nagradama, a veče se završava u bioskopu na otvorenom, javnom projekcijom filma “Lovac i snežna kraljica”, s početkom u 20 časova, u Ulici kralja Aleksandra Karađorđevića, pored “Vodotornja”.