Pitajte gradonačelnika

Poštovani sugrađani,

 

ova stranica otvorena je za Vaša pitanja gradonačelniku Zrenjanina Simu Salapuri, na koja će odgovarati njegovi saradnici i on, ili ih proslediti odgovarajućim gradskim službama, ukoliko su u njihovoj nadležnosti. Otvoreni smo i za vaše predloge ili sugestije, a da biste nam se obratili potrebno je da popunite priloženi obrazac, a obavezno polja koja su označena zvezdicom. Odgovor će vam biti dostavljen na e-mail koji ste naveli u obrascu.

 

Hvala Vam na saradnji.

Kabinet gradonačelnika Zrenjanina 

Neka od najčešće postavljenih pitanja u prethodnom periodu
 
1. Uređenje centra grada
Poštovani gradonačelniče, zanima me kada će biti završeni radovi u centru grada i kada će biti omogućen saobraćaj u ulici Kralja Petra I Karađorđevića?
 
2. Novčana naknada za prvorođeno dete
Poštovani, zanima me što toliko kasni naknada za prvorođeno dete i kome da se obratimo za odgovor?
 
3. Vetrozaštitni pojasevi
Da li je nešto urađeno po pitanju vetrozaštitnih pojaseva? Hvala na odgovoru!
 
4. Cena daljinskog grejanja
Poštovani gradonačelniče Janjiću, na koji način se obračunava cena daljinskog grejanja?
 
5. Cene smeštaja u vrtićima
Poštovani, imam dvoje dece u vrtiću. Smatram da je cena vrtića dosta visoka i zanima me da li će uskoro biti nekih promena u obračunu, odnosno smanjenje cena?
 
6. Investicije
Gradonačelniče, interesuje me da li će u Zrenjaninu u narednoj godini biti nekih većih investicija koje bi omogućile zapošljavanje Zrenjaninaca? Srdačan pozdrav.
 
7. Romski pedagoški asistent
Poštovani, zanima me da li Gradska uprava Zrenjanin ima mogućnost da zaposli Romskog pedagoškog asistenta u nekoj od osnovnih škola? I ako postoji mogućnost koja je procedura? Unapred hvala. Srdačan pozdrav