Prijem za žensku juniorsku rukometnu reprezentaciju Srbije

Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton i član Gradskog veća zadužen za sport Vojilsav Matić, danas su u Gradskoj bašti priredili prijem za ženske juniorske rukometne reprezentativke Srbije i njihove trenere, pred Svetsko prvenstvo u Češkoj, od 1. do 14. jula. Igračice naše reprezentacije završavaju treninge u Zrenjaninu pre ovog važnog takmičenja koje će se održati u Brnu i Ostravi.

 

     

 

Reprezentacija Srbije, juniorska kategorija, osvojila je prvo mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi, ispred Hrvatske. Na evropskom prvenstvu 2011. godine bili su četvrti, a sada će na ovom svetskom prvenstvu imati mečeve sa Danskom, Mađarskom, Kinom, Urugvajem i Španijom.

 

      

 

I igrači i njihov trener Zoran Valdevit zadovoljni su pripremnim treninzima koje su odradili i vrlo su optimistični u pogledu takmičenja.
 
           

 

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Marton naglasio je da Zrenjanin ima veoma dobre uslove i pogodnosti za sportske treninge i izrazio nadu da će tim postići dobre rezultate na Svetskom prvenstvu.