Svečano otvaranje '' Aviv parka '' - Zrenjanin dobija 400 novih radnih mesta

Novi, moderni tržni centar "Aviv Park" zvanično je otvoren u Zrenjaninu. Procenjuje se da projekat izraelske kompanije "Aviv Arlon" iznosi 30 miliona evra i da otvara oko 400 novih radnih mesta građanima.

 

 

 

  

 

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i direktor izraelske kompanije „Aviv Arlon“ Iftah Aloni službenim sečenjem vrpce otvorili su novi tržni centar, a potom i zvanični koktel.

 

Gradonačelnik Zrenjanina istakao je da je otvaranjem ovog kompleksa grad dobio ne samo moderan trgovinski centar, izgrađen po najvišim svetskim standardima, već stotine radnih mesta, dok su građani Zrenjanina dobili atraktivan prostor za buduće koncerte, promocije, događaje:
- Drago mi je što je izraelska kompanija prepoznala Zrenjanin kao grad u koji treba ulagati, kao grad sa perspektivom i velikim razvojnim potencijalima. Takođe smatram otvaranje "Aviv parka" značajnim korakom ka novim ulaganjima i  nastojanju da Zrenjanin postane dobro mesto za život, rad i investiranje.

 

  

 

Direktor kompanije Iftah Aloni izjavio je da će Park biti domaćin brojnih kulturnih i zabavnih događaja, a da će uskoro biti otvoren bioskop. Takođe je dodao da zaista uživa da provodi vreme u Srbiji. Ambasador Izraela u Srbiji, Jozef Levi, takođe je govorio gostima:

 

- Ovo je izvanredan dan i veoma sam počašćen i srećan što svedočim još jednom uspešno ostvarenom prijateljstvu Srbije i Izraela. Mi verujemo u vašu ekonomsku budućnost.

 

 

Prilikom otvaranja Kompanija „Aviv Arlon“ poklonila je digitalni kolposkop i 10 savremenih aparata za krvni pritisak Zrenjaninskom Domu zdravlja, direktor Miodrag Subić primio je donaciju i zahvalio se.

 

 

  

 

 

 

 
Novi maloprodajni centar jedan je od najvećih u regionu, smešten samo 3km od centra grada. Projekat je realizovan za samo godinu dana i prostire se na 22.500 kvadratnih metara.