ТФ „Михајло Пупин“ прославио је крај године

Свечаном седницом Научно-наставног већа, укључујући доделу дипломе и признања најуспешнијим студентима и отварање Студентског клуба, Факултет техничких наука „Михајло Пупин“ прославио је крај календарске године. Резултате рада ове високошколске установе представили су ректор Универзитета у Новом Саду Мирослав Весковић, градоначелник Зрењанина и заменица градоначелника Зорица Денда.

 

      

 

Декан Факултета техничких наука, проф. Др Милан Павловић закључио је да је ово једна од најуспешнијих година Факултета са тренутно 2.150 студената. Дајући сажетак реализованих пројеката, најавио је даљи развој иновацијског центра са нагласком на комбиновању теоријског знања са практичним искуством и ангажовању привредних субјеката.

 

Градоначелник др Милета Михајлов нагласио је да је улагање у младе и будуће генерације наш заједнички задатак који ће Град даље подржавати.

 


 

Након церемоније доделе диплома студентима, отворен је Студентски клуб, који обухвата и Интернет кафе са новим рачунарима, а то ће студентима пружити квалитетније услове.