Пријем за женску јуниорску рукометну репрезентацију Србије

Председник Скупштине града Зрењанина Александар Мартон и члан Градског већа задужен за спорт Војилсав Матић, данас су у Градској башти приредили пријем за женске јуниорске рукометне репрезентативке Србије и њихове тренере, пред Светско првенство у Чешкој, од 1. до 14. јула. Играчице наше репрезентације завршавају тренинге у Зрењанину пре овог важног такмичења које ће се одржати у Брну и Острави.

 

     

 

Репрезентација Србије, јуниорска категорија, освојила је прво место у својој квалификационој групи, испред Хрватске. На европском првенству 2011. године били су четврти, а сада ће на овом светском првенству имати мечеве са Данском, Мађарском, Кином, Уругвајем и Шпанијом.

 

      

 

И играчи и њихов тренер Зоран Валдевит задовољни су припремним тренинзима које су одрадили и врло су оптимистични у погледу такмичења.
 
           

 

Председник Скупштине града Александар Мартон нагласио је да Зрењанин има веома добре услове и погодности за спортске тренинге и изразио наду да ће тим постићи добре резултате на Светском првенству.