Дипломе „Вук Караџић“ и награде најбољим ђацима у 2014/15.

По традицији, након завршене школске године, у Градској кући је организована церемонија доделе награда најбољим ученицима завршних разреда основних и средњих школа града Зрењанина.
 
   
 
   
 
За школску 2014/15 годину дипломе „Вук Караџић“ су додељене најбољим ученицима основних (185) и средњих школа (107) и најбољим ученицима сваке генерације. Награде су укључивале књиге и пропуснице за базен.
 
Директор школске управе за три банатска округа Станиша Бањанин и градоначелник града Зрењанина Чедомир Јањић и његов заменик Саша Сантовац уручили су дипломе и награде ученицима. 
 
   
 
   
 
Честитајући им на успеху, Бањанин је рекао да су дипломе резултат напорног рада и талената на многим пољима.
- Сви бисмо волели да завршите студије и вратите се у Зрењанин како бисмо га заједнички обновили и учинили га једним од највећих индустријских центара као некада у бившој Југославији - рекао је Бањанин.
 
 
Градоначелник је такође честитао студентима. Његова порука завршеним основцима била је да наставе и буду успешни колико и у основној школи, а порука завршеним средњошколцима била је да се врате у град по завршетку студија и допринесу његовом даљем развоју.
- Увек је велико задовољство бити у близини најбољих, а Ви сте најбољи, Ви сте богатство овог града. Честитам вам искрено и желим даљи успех - рекао је председник општине Јањић.
 
 
Градска библиотека "Жарко Зрењанин" је обезбедила књиге као награде.