Зрењанин међу градовима који уводе електронску услугу за издавање паркинг карте и паркинг места за особе са инвалидитетом - пријаве на порталу еУправа

Град Зрењанин налази се међу 33 града и општина на територији Републике Србије које уводе електронску услугу за издавање паркинг карте и паркинг места за особе са инвалидитетом. Услуга омогућава особама са инвалидитетом да поднесу захтев за издавање паркинг карте и резервисаног паркинг места у одређеним градовима/општинама које пружају ову услугу. 
 
Услови и поступак за остваривање оба права прописани су актима града/општине коме је лице поднело захтев. Решења надлежних органа града/општине, као и паркинг картe достављају се подносиоцу захтева на адресу пребивалишта.
 
Захтев подноси особа са инвалидитетом или њен родитељ/старатељ, уколико је особа са инвалидитетом малолетна или лишена пословне способности.
 
Све додатне информације, контакт подаци за Град Зрењанин и упутство за пријаву налазе се на следећем линку портала еУправа Републике Србије:
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6360/eUprava_OSI_0.jpg