У току су или су претходних дана завршени радови на асфалтирању још неколико улица на територији града 

Настављајући обимне активности у оквиру реализације Уговора о јавно-приватном партнерству за реализацију пројекта финансирања, изградње и одржавања локалне путне инфраструктуре на територији града Зрењанина, путари су ангажовани у још неколико улица, у којима су радови у току или су претходних дана завршени.
 
Рехабилитоване су улице Славујска, на територији МЗ “Жарко Зрењанин”, у дужини од 180 метара и део Улице др Зорана Каменковића, МЗ “Центар”, од улица Булевар ослобођења до Даничићеве. Такође на територији МЗ “Жарко Зрењанин”, у насељу “Дуваника”, нову асфалтну подлогу је добио и спортски терен за кошарку и мали фудбал.
 
 
 
 
У току су радови на постављању нове асфалтне подлоге у Даничићевој улици, у дужини од 120 метара, између улица др Зорана Каменковића и др Емила Гаврила. 
 
Почели су и радови на изради коловоза у Тамишкој улици у Орловату, од Улице Иве Лоле Рибара до Улице Соње Маринковић, што је потез у дужини од 570 метара. Планирано је да радови у тој улици трају месец дана и у том периоду ће она бити затворена за саобраћај. 
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7520/Asfaltiranje_jun_2024_0.jpg