Sajam u centru grada

Medjunarodni sajam poljoprivrede Expo-Agro Banat – Organic Food Nation je počeo 23.juna na Trgu slobode i trajaće do 25. juna.Sajam je otvorio  gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov.

 

  
 

«Izuzetno mi je drago što se u našem gradu, sada već tradicionalno održava međunarodni sajam poljoprivrede Expo-Agro Banat – Organska Hrana.
Na ovom međunarodnom sajmu poljoprivrede, prezentacijom mađarskih i rumunskih poljoprivrednih proizvođača, organske poljoprivrede i proizvoda, kao i prikazivanjem svih ovih elemenata i sa srpske strane, stvoriće se mogućnost da se dobije jasnija slika o kvalitetu, izgledu i funkciji tri dosta slične poljoprivrede, ali ipak toliko različite da bi se iz njih obostrano naučilo.

 

 

U nadi da će se Expo-Agro Banat – Organska Hrana, međunarodni sajam poljoprivrede, uspostaviti kao idealno mesto u regionu za izlagače i posetioce, prikazati savremenu tehnologiju, usluge i proizvode i edukovati proizvođače kako primeniti nove alate i metode u poljoprivredi i organskoj proizvodnji, proglašavam sajam otvorenim.» rekao je gradonačelnik Zrenjanina. 

Više informacija u vezi sajma:   www.expoagrobanat.org