Пријем за стонотенисере „Баната“, државне прваке по други пут

Стонотенисери зрењанинског "Баната" по други пут су шампиони Србије у екипној категорији, пошто су у финалу плеј-офа победили београдску "Црвену звезду", оба пута резултатом 4: 2. Нова титула освојена је у сјајној атмосфери нове спортске хале Зрењанин, а пехар шампиона, као и претходне сезоне, освојили су Марко Петков, Ђорђе Борчић, Урош Гордић и Илија Мајсторовић.

 

 

За њих четворо, као и за тренера Зорана Мулића и председника клуба Дмитра Мајсторовића, у Градској кући је данас организован пријем од стране председника Скупштине града Александра Мартона и представника локалне управе задужене за спорт. - члана Градског већа за спорт Војислав Матић, и генералног секретара Спортског савеза града Зрењанина Срђана Богарошког.

 

     

 

Подсећајући да је у спорту увек лакше победити него одбранити титулу, тим и управа клуба су честитали на још једном успешном представљању зрењанинског спорта. Као и прошле године, када су, осим рвача „Пролетера“, једини шампионски тим, стонотенисери иду ове године ка истом успеху.
- Одлична је ствар када освајате шампионат у екипном спорту, а посебно када победите познате клубове попут „Црвене звезде“ и „Партизана“. Зрењанин се поноси стонотениским играчима „Баната“, који заједно са осталим спортистима чине наш град живим. Недавно смо видели да је Иван Ленђер освојио медаљу на Европском првенству, да су одбојкашице из Зрењанина, чланице репрезентације, квалификоване за Олимпијске игре, као и тренер стоног тениса „Баната“, што доказује да је Зрењанин, после Београда и Новог Сада, најјачи спортски центар Србије. Ово је најбоља порука младим људима да се радије баве здравим животима. - нагласио је Александар Мартон.

 


 

 

Честитке су упутили члан Градског већа за спорт Војслав Матић, и генерални секретар Спортског савеза града Зрењанина Срђан Богарошки рекао је да овај клуб може бити пример доброг спортског клуба у Граду.

 

У име екипе Ђорђе Борчић захвалио је на пријему и честиткама изражавајући срећу и задовољство свих екипа и клуба.