Poznati dobitnici "Nagrade grada Zrenjanina"

Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja Skupštine Grada Zrenjanina, kojom je predsedavala Nada Sporin, odbornik Skupštine Grada Zrenjanina, na osnovu razmatranja prispelih predloga, donela je odluku da "Nagradu gradu Zrenjanina" za 2008. godinu dobije troje pojedinaca. 
Komisija je odluku donela jednoglasno, a u radu Komisije učestvovali su svi njeni članovi: Dragana Đokić, vaspitač, Uglješa Šajtinac, dramaturg-književnik, Stanko Pekez, mašinski tehničar i Jolanka Kovač, profesor. 
 
"Nagradu Grada Zrenjanina" za 2008. godinu dobili su:
 
Aleksandra Vukovojac, učiteljica OŠ "Vuk Karadžić",
za nesebičan humanitarni rad koji prevazilazi školske obaveze i aktivnosti, i višegodišnju pomoć u lečenju obolelih učenika;
 
Slavoljub Epifanić, član Međuopštinske organizacije slepih i slabovidih, 
za postignute sportske rezultate i aktivno učešće u osposobljavanju slepih i slabovidih osoba za život i rad u zajednici;
 
Milan Radaković, lekar ginekolog u penziji,
za višedecenijski stručni i naučno-istraživački rad u oblasti perinatalne medicine, ginekologije i akušerstva. 
 
Dobitnicima "Nagrade Grada Zrenjanina" će, u skladu sa Odlukom o ustanovljenju Dana opštine, nagrade grada i drugih praznika i manifestacija Grada Zrenjanina, pored priznanja u vidu Povelje biti dodeljene i novčane nagrade. 
 
"Nagrada Grada Zrenjanina" biće svečano uručena na Novogodišnjem koktelu u Baroknoj sali Gradske kuće Zrenjanin, u ponedeljak, 29. decembra, u 12 časova.