TF „Mihajlo Pupin“ proslavio je kraj godine

Svečanom sednicom Naučno-nastavnog veća, uključujući dodelu diplome i priznanja najuspešnijim studentima i otvaranje Studentskog kluba, Fakultet tehničkih nauka „Mihajlo Pupin“ proslavio je kraj kalendarske godine. Rezultate rada ove visokoškolske ustanove predstavili su rektor Univerziteta u Novom Sadu Miroslav Vesković, gradonačelnik Zrenjanina i zamenica gradonačelnika Zorica Denda.

 

      

 

Dekan Fakulteta tehničkih nauka, prof. Dr Milan Pavlović zaključio je da je ovo jedna od najuspešnijih godina Fakulteta sa trenutno 2.150 studenata. Dajući sažetak realizovanih projekata, najavio je dalji razvoj inovacijskog centra sa naglaskom na kombinovanju teorijskog znanja sa praktičnim iskustvom i angažovanju privrednih subjekata.

 

Gradonačelnik dr Mileta Mihajlov naglasio je da je ulaganje u mlade i buduće generacije naš zajednički zadatak koji će Grad dalje podržavati.

 


 

Nakon ceremonije dodele diploma studentima, otvoren je Studentski klub, koji obuhvata i Internet kafe sa novim računarima, a to će studentima pružiti kvalitetnije uslove.