Radovi na kanalizacionom sistemu u Elemiru su nastavljeni

Gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov prisustvovao je danas potpisivanju Ugovora o izgradnji naredne faze kanalizacije u Elemiru. Takođe je sa članovima Saveta mesne zajednice razgovarao o izgradnji sekundarne kanalizacione mreže koja će, kako je planirano, povezati 800 domaćinstava.

 

 

- U ovom selu mnogo je urađeno, pre svega mislim na kanalizacionu mrežu, ulaganje preko devedeset miliona dinara. Sredstva su obezbeđena iz Fonda za kapitalna ulaganja, mesne zajednice i gradskog budžeta. Potpuno smo rekonstruisali prostorije ambulante, uključujući lekara opšte prakse, stomatologa i apoteku. U Elemiru se gradi vrtić i on je u završnoj fazi, tako da se nadamo da će ga deca koristiti na jesen. Škola je takođe rekonstruisana, sa video-nadzorom - rekao je Mihajlov dodajući da je Lovačka vikendica otvorena kako bi je mogla koristiti brojna udruženja Elemira.

 

 

Zamenik predsedavajućeg Saveta mesne zajednice Dragan Solomon rekao je da veruje da će uskoro novim projektom početi poboljšati uslove za sport izgradnjom sportskog centra.