Vanju Grbića primili gradski čelnici

Danas je Vanja Grbić primljen u Gradskoj kući i razgovarao sa gradskim čelnicima - gradonačelnikom mr. Ivanom Bošnjakom, zamenikom gradonačelnika Čedomirom Janjićem i Zlatanom Ankić, članom Gradskog veća zaduženom za sport.

 

 

Uvek je lepo doći kući, putujete po svetu, ali tada shvatite da je dom najbolje mesto za vas - rekao je Grbić podsetivši da ovogodišnji odbojka na ulici nije organizovana, ali da je sledeći cilj da se ozbiljnije pripremi dogodine.
- Dobra stvar je što je Grad Zrenjanin uprkos pomenutim problemima organizovao uličnu odbojku, a odziv je bio fantastičan, jer je učestvovalo trista dece što pokazuje da je ovo odlična odbojkaška baza - rekao je Grbić podsetivši da je Zrenjanin prepoznat na mapi odbojke.

 


 

Gradonačelnik Bošnjak kaže da je pozdravio legendu srpske i svetske odbojke.
- Vanja Grbić nije samo priznata sportska ličnost, već i uspešan biznismen koji je odličan primer snažne inicijative za buduće projekte - rekao je Bošnjak.

 

Zlatana Ankić kaže da Grbić povezuje uspešne ljude našeg regiona, Evrope i sveta i da saradnja sa njim može dovesti samo do uspeha.