Prodaja ulaznica i akreditacije za košarkašku utakmicu Srbija - Finska

Najbolji košarkaši Srbije, u sklopu priprema za svetsko prvenstvo u Kini, odigraće naredne srede, 7. avgusta, u Zrenjaninu trening utakmicu protiv selekcije Finske. Utakmica u "Kristalnoj dvorani" počinje u 21 čas, a Košarkaški savez Srbije objavio je da će najniža cena ulaznica za ovaj meč biti 500 dinara i da će se moći kupiti slično kao za utakmice nedavno završenog Evropskog prvenstva za košarkašice. 
 
 
To znači da svi zainteresovani ulaznice mogu nabaviti putem sajta www.tickets.rs, a u Zrenjaninu kupovina je moguća i na prodajnim mestima u knjižari "Laguna" (TC Aviv Park), benzinskim stanicama OMV 2 (Beogradska ulica) i OMV 3 (Žitni trg), kao i turističkoj agenciji "Globo tours" (Bulevar Milutina Milankovića bb - "Magistrala").
 
Novinari i fotoreporteri koji žele da izveštavaju sa meča mogu se akreditovati najkasnije do 5. avgusta na mejl košarkaškog saveza Srbije zugic@kss.rs, uz dostavljanje osnovnih podataka: ime i prezime, medijska kuća, broj lične karte, novinar ili foto.
 
Osamnaesti svetski šampionat u košarci za seniore održaće se u Kini od 31. avgusta do 15. septembra, uz učešće 32 ekipe. U grupnoj fazi Srbija će igrati u okviru grupe D, protiv reprezentacija Angole, Filipina i Italije.