Zrenjaninski Sportski savez i ove godine predstavljen na Sajmu sporta u Beogradu

Sajam sporta, osmi po redu, održan je nedavno u Beogradu, a na njemu, već po tradiciji, učestvovao je i Sportski savez Grada Zrenjanina. Na štandu Sportskog saveza, osim zrenjaninskog sporta, promovisana je i turistička ponuda grada Zrenjanina.
 
Svečanom otvaranju manifestacije prisustvovali su pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura i generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković. Zrenjaninski štand posetili su i naši vrhunski sportisti – stonoteniser Ilija Majstorović, rvači Viktor i Mate Nemeš, kao i mnogi drugi.

Zrenjaninski Sportski savez i ove godine predstavljen na Sajmu sporta u Beogradu

– Sportski savez Grada Zrenjanina od početka učestvuje na ovoj sajamskoj manifestaciji. Veoma mi je drago što se veliki broj naših sportista i sportskih radnika odazvao pozivu da poseti naš štand. Dobro smo se organizovali u promociji zrenjaninskog sporta, a imamo sa čime da se pohvalimo, jer je sport jedan od brendova našeg grada – istakla je Vukosava Đapić Atanacković. 
 
Simo Salapura je iskoristio priliku da kontaktira sportiste i funkcionere i pokrajinskog i republičkog saveza.
– Ovo je prilika da razmenimo iskustva i dogovorimo nove oblike saradnje, kao i da zajednički pravimo planove za unapređenje sporta u predolimpijskoj godini. Zrenjanin je i do sada imao odličnu saradnju sa pokrajinskim i republičkim organizacijama, kao i sa sportskim savezima. Srbija mnogo ulaže u razvoj sporta, to je primetno i u našem gradu. Mnogo je urađeno, a još su ambiciozniji planovi za naredni period – naglasio je Salapura.

Zrenjaninski Sportski savez i ove godine predstavljen na Sajmu sporta u Beogradu

Među onima koji su posetili štand Sportskog saveza grada Zrenjanina bio je i reprezentativac Srbije u stonom tenisu i član Stonoteniskog kluba “Banat” Ilija Majstorović.
– Godinama posećujem Sajam sporta u Beogradu i raduje me što sve više mladih dolazi na ovu manifestaciju. To je sada već tradicija. A verujem da će u narednim godinama broj učesnika nastaviti da raste. Dolazi nam olimpijska godina, svi verujemo u dobre rezultate i uspehe i mislim da će se sport u Srbiji, pa tako i u Zrenjaninu, podići na još viši nivo – izjavio je Majstorović.
 
Izvor: Zrenjaninski.com

Zrenjaninski Sportski savez i ove godine predstavljen na Sajmu sporta u Beogradu


 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5498/Sajam_sporta_0.jpg