Izbori za članove saveta i nadzornih odbora u mesnim zajednicama - poziv gradonačelnika sugrađanima

Izbori za članove saveta i nadzornih odbora mesnih zajednica održavaju se sutra, 23. maja, a gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura uputio je poziv sugrađanima da izađu na ove izbore.
 
"U nedelju, 23. maja, od 7 do 20 časova, održavaju se izbori za članove saveta i nadzornih odbora u 29 mesnih zajednica na teritoriji Grada Zrenjanina.
 
Mesne zajednice su osnovne jedinice lokalne samouprave i prva adresa za pokretanje inicijativa u komunalnoj oblasti, za ukazivanje na probleme i potrebe dela grada u kom živite.
 
Pozivam vas da izađete na izbore, da glasate i birate kandidate - svoje komšije, poznanike iz zgrade, iz ulice, iz vašeg kraja - za koje smatrate da će vas najbolje predstavljati i na pravi način zastupati vaše i zajedničke interese.
 
Lokalna samouprava i ja lično, spremni smo da uvek saslušamo glas građana i da zajedno sa njima od Zrenjanina, iz dana u dan, stvaramo lepše mesto za život.
 
Zajedno smo na istom poslu - od mesne zajednice do Gradske uprave - za bolji život svih građana Zrenjanina!" - poručio je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura uoči sutrašnjih izbora u mesnim zajednicama. 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6036/SKupstina_Zrenjanin_18092020_0.jpg