Srušena kuća na uglu ulica Ive Lole Ribara i Petefijeve, počelo uklanjanje dvospratnog magacina, učesnici u saobraćaju oprez

Gradilište na uglu ulica Ive Lole Ribara i Petefijeve zahteva oprez od svih učesnika u saobraćaju, i vozača i biciklista pešaka, s obzirom na zatvoren prolaz delom trotoara u obe ulice, prometnu raskrsnicu i pojačano kretanje teretnih vozila koja iznose građevinski materijal. Nakon što je do temelja srušena kuća, juče su počeli radovi na rušenju dvospratnog magacina i uklonjen je deo krovnog pokrivača sa objekta.  
 
 
 
Kako je već objavljeno, na ovoj lokaciji nalazila se upravna zgrada i magacinski prostor nekadašnjeg zrenjaninskog trgovinskog preduzeća “Centroduvan”, koje je potom preuzelo preduzeće “OKRIM” Mirka Vučurevića. Površina parcele iznosi 1700 kvadratnih metara. Investitor se nije još zvanično oglasio u vezi s budućom namenom prostora, ali je prema planskim dokumentima, na toj lokaciji dozvoljena gradnja stambeno-poslovnog objekta, u ovom trenutku vrsti investicije za kojima u Zrenjaninu vlada veliko interesovanje. 
 
 
 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6006/Rusenje_Petefijeva_05-05-2021_0.jpg