Rukometašice Srbije naredne subote dočekuju Islanđanke u Zrenjaninu - poziv ljubiteljima sporta da bodre našu selekciju

Nakon što je ostvarila dve pobede u Zrenjaninu - protiv Turske i Švedske - u aktuelnom ciklusu kvalifikacija za učešće na Evropskom šampionatu, ženska rukometna reprezentacija Srbije nastupiće još jednom u “Kristalnoj dvorani” i dočekati selekciju Islanda.
 
Biće to utakmica poslednjeg kola kvalifikacija i odigraće se naredne subote, 23. aprila, s početkom u 18 časova. 
 
 
 
Okupljanje reprezentacije je planirano već za sutra, 16. april, u Beogradu, odakle rukometašice kreću put Zrenjanina, baze naše selekcije u predstojećoj EHF nedelji. U međuvremenu, naše rukometašice očekuje i meč u Turskoj, 20. aprila. U slučaju pobede, utakmica protiv Islanda u Zrenjaninu biće, po svemu sudeći, odlučujuća za plasman na drugo mesto u grupi i odlazak na Evropsko prvenstvo, novembra ove godine. 
 
Grad Zrenjanin poziva sve ljubitelje rukometa i sporta da i ovoga puta, kao što su to učinili i u meču protiv Švedske, u velikom broju ispune dvoranu i pomognu našim reprezentativkama da dođu do vredne pobede. Ulaznica za utakmicu biće humanitarni prilog u iznosu od 100 dinara, a sav prihod biće usmeren u akciju “Sportom za bolje sutra”. Ulaznice će biti dostupne na biletarnici “Kristalne dvorane”, na dan utakmice.
 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6517/rukomet_svedska_00.jpg