Sanirana havarija - Saveznička ulica otvorena za saobraćaj, završeni i radovi na deonici državnog puta od ulaza u zonu “Jugoistok” do kružnog toka kod “Linglonga”

Ekipe JKP “Vodovod i kanalizacija” obavile su radove na sanaciji havarije na kanalizacionoj mreži u Savezničkoj ulici i nakon finalnih putarskih radova, koje su izveli radnici preduzeća “Ekogradnja”, ulica je danas otvorena za saobraćaj. Sanacija havarije zahtevala je obimniju intervenciju, a prethodna oštećenja na kolovozu u dužem vremenskom periodu ometala su redovno odvijanje saobraćaja u ulici koja se nalazi u centralnoj gradskoj zoni.
 
 
 
 
Završeni su i radovi na deonici državnog puta I-b reda između prvog ulaza u industrisjku zonu “Jugoistok”, idući u pravcu Beograda, sve do kružne raskrsnice kod kompleksa  “Linglonga”. Ova trasa, dužine oko 1,5 kilometara, deo je radova na rehabilitaciji tog puta kroz grad Zrenjanin, od Žitnog trga do raskrsnice s putem za Lukićevo/Orlovat, čiji je investitor JP “Putevi Srbije”. Osim potpuno nove asfaltne podloge, duž trase su urađena i proširenja u zonama raskrsnica, posebno su ojačane bankine i povećana bezbednost. 
 
 
 
 
Puštanjem u saobraćaj ove deonice, ponovo je na državni put Zrenjanin -Beograd omogućen izlaz iz Pančevačke ulice i nema više potrebe za prolaskom kroz industrijsku zonu “Jugoistok”, kao alternativnim tranzitnim pravcem u periodu trajanja radova.  

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6649/RADOVI_SAVEZNICKA_0.jpg