Gradonačelnik Salapura sinoć otvorio 37. “Dane piva” - Zrenjaninski “Dani piva” izvorno su zrenjaninski i jedna od deset najposećenijih manifestacija u Srbiji

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura otvorio je sinoć, na Žitnom trgu, 37. “Dane piva” koji će u našem gradu trajati do 14. avgusta.

 

 

Obraćajući se velikom broju posetilaca na Žitnom trgu gradonačelnik je rekao da će “dani piva” i ove godine sigurno pružiti nezaboarvne trenutke za svakog od njih kojih će se sećati, voleti i ceniti, ali pre svega istinski podsećati da su zrenjaninski “Dani piva” izvorno zrenjaninski.

 

 

Rekao je i da će narednih dana na našim gradskim ulicama i trgovima biti mnogo programa, mnogo zabave i edukativnog, sportskog i muzičkog programa i da ćemo se uz dobro pivo i gurmanske specijalitete svi s ponosom sećati ovih 37. “Dana piva”. 

 

 

“Želim da se lepo provedete i da uživate jer ste to zaslužili, a zaslužili ste jer ste naše “Dane piva” promovisali širom Srbije, ali i van granica naše zemlje i zato su naši “Dani piva” jedna od deset najposećenijih manifestacija u Srbiji. Želim vam dobru zabavu i da se sledeće godine vidimo ponovo. Živeli! - poručio je gradonačelnik Salapura.

 

 

“Dani piva” otvoreni su uz pivsku zdravicu koju je govorio glumac Prvoslav Zakovski i vatromet, a zatim su na bini nastupili “Inspektor Blaža i kljunovi” i grupa “Ortodoks kelts”.
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6674/DANI_PIVA_2022_OTVARANJE_00.jpg