U toku su radovi u OŠ “Žarko Zrenjanin”: sportska sala dobija savremenu podlogu,  vrednost investicije deset miliona dinara 

Obnavlja se još jedan značajan sportski objekat u Zrenjaninu - u toku su radovi na kompletnoj rekonstrukciji poda i postavljanju nove podloge u sportskoj sali Osnovne škole “Žarko Zrenjanin”, u vrednosti investicije od 10 miliona dinara. 
 
Sredstva za ovu namenu odobrio je Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, na osnovu Javnog konkursa za finansiranje posebnih programa - projekata izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini, realizovanog tokom aprila/maja ove godine. 
 
 
 
 
U bogatoj sportskoj porodici grada Zrenjanina i među objektima namenjenim bavljenju sportom i fizičkom kulturom, sala OŠ “Žarko Zrenjanin” zauzima važno mesto, jer je to jedina školska sala sa dimenzijama rukometnog terena i samim tim, trenažna baza Rukometnog kluba “Proleter”. Takođe, škola je druga po veličini na teritoriji grada i sa oko 800 učenika ima značajan sportski potencijal, a puno dece zainteresovano je upravo da trenira baš rukomet. Ovom investicijom stvaraju se uslovi za kvalitetniji sportski rad, ali, pre svega, za bolje i sigurnije svakodnevno odvijanje nastave fizičkog vspitanja. 
 
Izvođač radova na rekonstrukciji poda sportske sale je preduzeće “Musculus” d.o.o. iz Beograda, specijalizovano za opremanje sportskih objekata i postavljanje podova i parketa, u kom očekuju da svi radovi budu završeni u narednih dvadesetak dana.
 
 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6828/PARKET_SKOLA_ZARKO_ZRENJANIN_0.jpg