Viktor Nemeš vicešampion Evrope, do zlata nedostajalo 7 sekundi - čestitka gradonačelnika na još jednom rvačkom odličju naših reprezentativaca

Viktor Nemeš, reprezentativac Srbije u rvanju, član zrenjaninskog "Proletera" osvojio je večeras srebrnu medalju na Evropskom šampionatu u Zagrebu, nakon nesrećnog poraza u finalu od Malkaša Amojana iz Jermenije, rezultatom 6:4.
 
Nemeš je u finalnoj borbi u kategoriji do 77 kilograma grčko-rimskim stilom bio u vođstvu tokom celog meča, a rezultat je sedam sekundi pre kraja druge runde glasio 4:1. Jermen je tada iznenadnim zahvatom preokrenuo rezultat i Viktoru nije preostalo ništa nego da mu čestita da pobedi. 
 
 
Evropsko srebro još jedan je uspeh naših rvača, na čemu je čestitku uputio i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.
"Čestitam našem Viktoru na srebrnoj medalji i odličnoj borbi, videli smo svi koliko je malo nedostajalo do zlata. Čestitke upućujem i stručnom štabu i treneru Vojislavu Trajkoviću. Nastavljen je uspešan niz osvajanja medalja za rvače na najvećim takmičenjima i siguran sam da će ih biti i ubuduće. Drago nam je što je i ovo srebro "iskovano" u Zrenjaninu, ponosimo se i Viktorom i svim našim reprezentativcima", poručio je gradonačelnik Salapura. 
 
Fotografija: Rvački savez Srbije

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6983/Viktor_Nemes_Zagreb_0.jpg