Manifestacija “Dani porodice” održava se u subotu u Perlezu - obezbeđen besplatan autobuski prevoz iz Zrenjanina, Ečke i Stajićeva

Na “Porodičnom korzou” pored Begeja u Perlezu, u subotu, 9. septembra, u 17 časova, biće svečano otvorena manifestacija “Dani porodice”. Ovo je treće izdanje te manifestacije, koja se organizuje s ciljem promovisanja lepote porodice i porodičnog života i vrednosti, a prvi put je organizovana 2021. godine.
          
Pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju i Grada Zrenjanina, održaće se dvodnevni kulturno-zabavni program, dečji programi, koncerti, a osim prostora na šetalištu pored Begeja, jedan segment manifestacije dešava se u nedavno otvorenoj Kulturnoj stanici Baštinar mlin, u centru Perleza.  
 
Organizatori su obezbedili besplatan autobuski prevoz iz Zrenjanina za sve koji žele da prisustvuju otvaranju manifestacije. Polazak je iz tržnog centra BIG, u subotu, 9. septembra, u 15.30 časova. Autobus se potom zaustavlja na svim stajalištima duž magistralnog puta kroz grad u Zrenjaninu, kao i u Ečki i Stajićevu. Povratak autobusa iz Perleza je u 19.30 časova.  

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7154/dani-porodice-perlez_0.jpg