Anketiranje korisnika o kvalitetu usluga JKP “Pijace i parkinzi” 

Na osnovu Zakona o komunalnim delatnostima i odgovarajućim odlukama Grada Zrenjanina, javna komunalna preduzeća su u obavezi da omoguće građanima, korisnicima njihovih usluga, da se izjasne o kvalitetu pružanja komunalnih usluga. Ovakve ankete prvi put su realizovane u 2020. godini. 
 
Javno komunalno preduzeće “Pijace i parkinzi” poziva građane da učestvuju u anketi koja će biti sprovedena u periodu od 15. novembra do 16. decembra 2023. godine.
 
Ankete se nalaze na sajtu JKP “Pijace i parkinzi” Zrenjaninu (www.pijaceiparkinzizr.rs), u delu “Pijace” i delu “Parkinzi”:
 
 
 
 
Dajući odgovore na postavljena pitanja, prikupljaju se podaci i informacije korisnika, koji su od značaja za sagledavanje potreba korisnika pijačnih usluga i usluga parkiranja i preduzimanja daljih aktivnosti u ovoj oblasti. 
 
Mišljenje građana, ističu u tom preduzeću, je veoma važno. Odgovore koje dobiju će razmotriti, kao i iskazane predloge i stavove, radi iznalaženja najboljih rešenja kada je u pitanju kvalitet vršenja usluga od strane JKP “Pijace i parkinzi”. 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7273/Pijace_i_parkinzi_logo_0.jpg