Od 20. novembra počinje jesenja akcija iznošenja kabastog otpada u seoskim mesnim zajednicama - biće sprovedena u svih 22 naseljena mesta

JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, organizovala je jesenju akciju iznošenja kabastog otpada iz gradskih mesnih zajednica, koja je trajala od 16. oktobra do 16. novembra.

Budući da za tim postoji i potreba meštana naseljenih mesta, “Čistoća i zelenilo” sprovešće i jesenju akciju iznošenja kabastog otpada u seoskim mesnim zajednicama, u okviru koje će biti obuhvaćeno svih 22 naseljena mesta.
Akcija će trajati od 20. novembra do 15. decembra.

 


Foto: JKP "Čistoća i zelenilo" Zrenjanin 

 

Kako su iz „Čistoće i zelenila“ naveli, akcija će biti sprovođena tako što će u svakoj mesnoj zajednici biti locirana tri do četiri kontejnera zapremine 5 m3, po jedan dan. koji će biti pražnjen više puta u toku dana.
Kontejneri će isključivo biti postavljeni ispred prostorija mesnih zajednica.

Prva na redu za iznošenje kabastog otpada je mesna zajednica Orlovat i kontejneri će biti postavljeni u ponedeljak 20.novembra, 21. novembra na redu mesna zajednica Tomaševac, a zatim, 22. novembra kontejneri će biti postavljeni u mesnoj zajednici Botoš,  a nakon toga i u ostalim mesnim zajednicama.

Kako je najavljeno, javnost će blagovremeno biti obaveštavana o rasporedu iznošenja kabastog otpada, a sve informacije građani mogu dobiti putem telefona 023/315-0959 i 023/315-0960, radnim danima u periodu od 7-15 časova.

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7270/jkp_cistoca_00.jpg