Tradicionalni Zimski turnir u malom fudbalu počinje u utorak, 23. decembra, u “Kristalnoj dvorani” - za učešće zainteresovan sve veći broj mladih

Tradicionalni Zimski turnir u malom fudbalu počinje u utorak, 23. decembra, u zrenjaninskoj “Kristalnoj dvorani”, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj se, ispred Grada Zrenjanina obratio zamenik gradonačelnika Saša Santovac.

 

 

Rekao je da je ovo jedanaesti turnir i da je prošle godine oboren rekord kada je u pitanju broj učesnika i ekipa.
- U svim kategorijama imali smo 93 ekipe, što dokazuje da je turnir dobro posećen i nadam se daće tako biti i ovog puta. Naravno, Grad Zrenjanin je tu da pomogne u realizaciji Zimskog turnira – rekao je on i dodao da je to jedna od najposećenijih sportskih dešavanja u zimskom periodu.

 


Vodilo se računa, naveo je, i o početku zimskog raspusta budući da je najveći broj mladih učesnika turnira.
- Pozivam sve ekipe i sve zainteresovane da se prijave za ovaj turnir, a ujedno pozivamo i publiku da prisustvuju dešavanjima, jer ćemo, nadam se i ove godine imati mnogo zanimljivih utakmica – poručio je Santovac.

 


    
O organizaciji i propozicijama na današnjoj konferenciji su govorili i  Velibor Mladenović, predsednik Fudbalskog saveza Grada Zrenjanina, kao i Darko Tošić  i Branislav Pandurov, potpredsednici, koji su pozvali Zrenjanince da se prijave na turnir i ujedno iskazali zadovoljstvo što je za učešće zainteresovan sve veći broj mladih.

 

 

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7278/zimski_trunir_2023_00.jpg