U toku realizacija značajne investicije - nov asfalt na više od 500 metara Ulice dr Laze Kostića, postavljanje počelo danas

Rehabilitacija Ulice dr Laze Kostića nastavljena je danas postavljanjem novog asfaltnog sloja, a radovi na potezu te ulice od Dositeja Obradovića do Pere Dobrinovića nastavljaju se u ponedeljak. Asfaltiranje jedne od najprometnijih ulica u naselju "4. jul" izvodi se u dužini od preko 500 metara, u punoj širini, i to je jedna od najznačajnijih investicija ovog proleća u gradu Zrenjaninu, u okviru Ugovora o javno-privatnom partnerstvu za realizaciju projekta finansiranja, izgradnje i održavanja lokalne putne infrastrukture na teritoriji grada Zrenjanina. 
 
 
 
 
Asfaltiranju ove ulice prethodila je rehabilitacija dve poprečne ulice - Despota Stefana i 4. jula, čime se izašlo u susret stanovnicima MZ "Dositej Obradović" i jednog  od najvećeg gradskog naselja "4. jul", koji su opravdano zahtevali da upravo ove tri prometne ulice dobiju novu asfaltnu podlogu. U Ulici dr Laze Kostića izvedeni su i radovi na raskrsnici s ulazom u parking naselja, gde je bilo problema nakon atmosferskih padavina. 
 
Osim u Dr Laze Kostića, putari su u gradu trenutno angažovani i u Opovačkoj ulici, naselju "Zeleno polje", gde su tokom zemljanih radova rešavani određeni problemi s podzemnim instalacijama, kao i na Bulevaru Veljka Vlahovića, gde se radi nov trotoar. 
 
 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7415/ASFALTIRANJE_LAZE_KOSTICA_0.jpg