“Trka za srećnije detinjstvo” sutra u tržnom centru BIG - kupovina učesničkih brojeva u humanitarne svrhe

Crveni krst Zrenjanin, u saradnji sa Gradom Zrenjaninom, Sportskim savezom grada Zrenjanina i Savezom za školski sport Grada Zrenjanina uz ogromnu podršku ,,BIG šoping centra Zrenjanin“ i ove godine organizuje humanitarno-rekreativnu manifestaciju “Trka za srećnije detinjstvo”.
 
Ovogodišnja akcija „Trka za srećnije detinjstvo” će biti realizovana sutra, 25. septembra u “BIG šoping centru Zrenjanin”, s početkom u 10.00 časova.
 
 
Cilj akcije je da se, kroz dobru zabavu i razvijanje takmičarskog duha dece svih uzrasta, prikupe sredstva koja će biti uplaćena u fond humanitarne akcije ,,Sportom za bolje sutra“! Učesnički brojevi, po simboličnoj ceni od 50 dinara, se mogu kupiti u prostorijama Crvenog krsta od 7 do 15 časova, kao i na sam dan takmičenja, u centru BIG na startu trke, a mogu ih kupiti i oni koji ne žele da učestvuju u trci, ali imaju želju da daju svoj doprinos realizaciji ove akcije čiji je karakter, pre svega, humanitarni.
 
U okviru manifestacije “Trka za srećnije detinjstvo”, Udruženje za pomoć MNRO ”Suncokret” Grada Zrenjanina organizuje Dan sporta za mlade sa intelektualnim poteškoćama, umesto Mini olimpijade,, Uprkos svemu dohvati život”. Gosti će biti mladi iz Udruženja “Altruist” iz Žablja. Oni će pokazati svoju spretnost i veštine kroz 5 disciplina prilagođenih njihovim mogućnostima.
 
 
Iz Crvenog krsta najavljuju i da će sutra za naše sugrađane biti organizovani i besplatni preventivni pregledi – merenje krvnog pritiska i šećera u krvi, kao i akcija dobrovoljnog davanja krvi u transfuziomobilu koja će trajati od 9.00 do 12.00 časova. 
 
“Dođite da zajedno istrčimo i ovu trku!” - poručuju iz Crvenog krsta Zrenjanin.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6212/Trka_za_srecnije_detinjstvo_2019_0.jpg