“Трка за срећније детињство” сутра у тржном центру БИГ - куповина учесничких бројева у хуманитарне сврхе

Црвени крст Зрењанин, у сарадњи са Градом Зрењанином, Спортским савезом града Зрењанина и Савезом за школски спорт Града Зрењанина уз огромну подршку ,,БИГ шопинг центра Зрењанин“ и ове године организује хуманитарно-рекреативну манифестацију “Трка за срећније детињство”.
 
Овогодишња акција „Трка за срећније детињство” ће бити реализована сутра, 25. септембра у “БИГ шопинг центру Зрењанин”, с почетком у 10.00 часова.
 
 
Циљ акције је да се, кроз добру забаву и развијање такмичарског духа деце свих узраста, прикупе средства која ће бити уплаћена у фонд хуманитарне акције ,,Спортом за боље сутра“! Учеснички бројеви, по симболичној цени од 50 динара, се могу купити у просторијама Црвеног крста од 7 до 15 часова, као и на сам дан такмичења, у центру БИГ на старту трке, а могу их купити и они који не желе да учествују у трци, али имају жељу да дају свој допринос реализацији ове акције чији је карактер, пре свега, хуманитарни.
 
У оквиру манифестације “Трка за срећније детињство”, Удружење за помоћ МНРО ”Сунцокрет” Града Зрењанина организује Дан спорта за младе са интелектуалним потешкоћама, уместо Мини олимпијаде,, Упркос свему дохвати живот”. Гости ће бити млади из Удружења “Алтруист” из Жабља. Они ће показати своју спретност и вештине кроз 5 дисциплина прилагођених њиховим могућностима.
 
 
Из Црвеног крста најављују и да ће сутра за наше суграђане бити организовани и бесплатни превентивни прегледи – мерење крвног притиска и шећера у крви, као и акција добровољног давања крви у трансфузиомобилу која ће трајати од 9.00 до 12.00 часова. 
 
“Дођите да заједно истрчимо и ову трку!” - поручују из Црвеног крста Зрењанин.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6212/Trka_za_srecnije_detinjstvo_2019_0.jpg