Управа

Председник скупштине града

 

Оливер Митровић

Рођен 25. маја 1978. године у Тузли. Инжењер је текстилне технологије. Запослен у ЈКП "Пијаце и паркинзи" Зрењанин. У претходном сазиву налазио се на функцији председника одборничке групе СНС. Ожењен, отац двоје деце. Члан је Српске напредне странке. На функцију председника Скупштине града Зрењанина изабран је 24. маја 2016. године.

 

Заменица председника скупштине града

 

Љуба Травица

Рођена 15.11.1957. године у Хрватској, живи у Зрењанину. По занимању професор социологије и филозофије. Запослена  у ЈП "Радио Зрењанин". Председница Савета за информисање Српске напредне странке Одборница у Скупштини града Зрењанина и у претходном сазиву. Чланица је Српске напредне странке. На функцију заменице председника Скупштине града Зрењанина изабрана је 12. јула 2016. године.

 

Секретар скупштине града

 

Милан Мркшић

Рођен 16.07.1955. године у Српском Итебеју. Дипломирани је правник. Био је на функцијама секретара у скупштинама општина Житиште и Зрењанин, заменика начелника Средњебанатског управног округа и начелника финансијске полиције. Био је директор филијале Комерцијалне банке у Зрењанину, Дунав осигурања. Секретар Скупштине града Зрењанина био је и у претходном сазиву. Члан је Социјалистичке партије Србије. Ожењен, отац два детета. На функцију секретара Скупштине града Зрењанина у актуелном сазиву изабран је 24. маја 2016. године.

 

Заменица секретара скупштине града

 

Светлана Грујић

Рођена 2. марта 1981. године у Зрењанину. Дипломирани правник. Дипломирала на Правном факултету Униветзитета у Новом Саду. Радила у Вишем суду у Зрењанину као приправник. У Градској управи града Зрењанина шест година радила на управно-правним пословима у Одељењу комуналне полиције, инспекцијско-надзорних послова и ванредних ситуација и Одељењу за урбанизам. Чланица је Српске напредне странке. На функцију заменице секретара Скупштине изабрана 10. јуна 2016. године.