Zrenjanin domaćin još jedne velike sportske manifestacije - "Evropskog prvenstva za raketne modelare 2022" koje će biti održano u Aradcu od 18 - 25. avgusta

Zrenjanin će biće domaćin velike sportske manifestacije, Evropskog prvenstva u raketnom modelarstvu, koje se održava u periodu od 18. do 25. avgusta, na Aradac polju. 

 


Pored vrhunskih sportista juniorske i senorske kategorije iz cele Evrope, Zrenjain će ugostiti i sportske stručnjake i delegate iz Svetske vazduhoplovne federacije. 
- Reprezentacija Srbije važi za favorita na ovom prestižnom šampionatu, te stoga pozivamo građane Zrenjanina, cele Vojvodine i Srbije, da prisustvuju ovoj sportskoj manifestaciji i da iskoriste priliku da lično prate letove modela poznatih evropskih šampiona, tokom ovog prestižnog nadmetanja u osvajanju nebeskih visina - poručio je direktor takmičenja Dragan jevtić.

 

https://vimeo.com/717996386?embedded=true&source=video_title&owner=32617524

https://vimeo.com/718026133

Ceremonija otvoranja evropskog šampionata za raketne modelre biće održana sutra, u četvrtak, 18. avgusta, sa početkom u 18 časova, na glavnom gradskom trgu uz prisustvo reprezentacija iz cele Evrope i bogat kulturno- umetnički program. 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6686/evropsko.jpg