Зрењанин домаћин још једне велике спортске манифестације - "Европског првенства за ракетне моделаре 2022" које ће бити одржано у Арадцу од 18 - 25. августа

Зрењанин ће биће домаћин велике спортске манифестације, Европског првенства у ракетном моделарству, које се одржава у периоду од 18. до 25. августа, на Арадац пољу. 

 


Поред врхунских спортиста јуниорске и сенорске категорије из целе Европе, Зрењаин ће угостити и спортске стручњаке и делегате из Светске ваздухопловне федерације. 
- Репрезентација Србије важи за фаворита на овом престижном шампионату, те стога позивамо грађане Зрењанина, целе Војводине и Србије, да присуствују овој спортској манифестацији и да искористе прилику да лично прате летове модела познатих европских шампиона, током овог престижног надметања у освајању небеских висина - поручио је директор такмичења Драган јевтић.

 

https://vimeo.com/717996386?embedded=true&source=video_title&owner=32617524

https://vimeo.com/718026133

Церемонија отворања европског шампионата за ракетне моделре биће одржана сутра, у четвртак, 18. августа, са почетком у 18 часова, на главном градском тргу уз присуство репрезентација из целе Европе и богат културно- уметнички програм. 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6686/evropsko.jpg