Na Žitnom trgu sinoć svečano otvoreni „Dani piva“ – program traje do 13. avgusta, a tokom vikenda obezbeđene dodatne autobuske linije za naseljena mesta

38. „Dani piva“ zvanično su otvoreni sinoć na Žitnom trgu, uz vatromet i zdravicu pivu koje ju je izgovorio Prvoslav Zakovski, a zatim su usledili koncerti Aleksandre Radović i Abba Tribjut benda.

 


Manifestaciju je otvorenom proglasio gradonačelnik Simo Salapura poželevši  svim posetiocima da i na ovogodišnjim „Danima piva“ dožive lepe i nezaboravne trenutke.
Kazao je da je ova manifestacija prilika da se pokaže koliko je Zrenjanin otvoren grad i koliko su Zrenjaninci dobri domaćini , ali i da pokažemo koliko je Zrenjanin okrenut budućnosti.

 


- Svaki avgust je mesec kada se okupljamo u Zrenjaninu i pokazujemo koliko imamo bogat i sadržajan program. Na ovim 38. „Danima piva“ očekuju nas muzički spektakli, kulturni, sportski , zabavni programi i razne manifestacije na više od dvadeset lokacija u gradu – rekao je gradonačelnik napominjući da su smeštajni kapaciteti već popunjeni.

 


Ukazao je i da Zrenjanin ima veliku obavezu, a to je da opravda brend „Najbolje iz Vojvodine“ koju je „Danima piva“ dodelio Pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

Program ovogodišnjih „Dana piva“ traje do 13. avgusta, a kompletan program dostupan je na zvaničnom sajtu https://danipiva.rs/.

 

 


U toku manifestacije, tačnije u petak, subota i nedelju, obezbeđen je i polazak autobusa iz naseljenih mesta prema gradu i to prema sledećem rasporedu vožnje:
POLASCI PREMA GRADU:
19:15 MELENCI-ELEMIR - ZRENJANIN
19:00 TOMAŠEVAC - BOTOS-BAN.DESPOTOVAC-ZLATICA - LAZAREVO-ZRENJANIN
19:00 KNIĆANIN-PERLEZ-STAJIĆEVO - LUKIĆEVO - EČKA-ZRENJANIN
19:25 KLEK-ZRENJANIN
19:30 ARADAC-ZRENJANIN


POVRATAK U 00:00 SA AUTOBUSKE STANICE ZRENJANIN

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7119/DANI_PIVA_2023_OTVARANJE_00.jpg