Rekonstrukcija vrelovodne mreže u Ulici Pere Dobrinovića, slede radovi u naselju “Ruža Šulman”

U okviru priprema za novu grejnu sezonu, Javno komunalno preduzeće “Gradska toplana” investira radove na rekonstrukciji vrelovodne mreže u Ulici Pere Dobrinovića u Zrenjaninu, na trasi dužine 700 metara. Od ugla ulica Pere Dobrinovića i dr Laze Kostića do “Lidl” marketa stare cevi menjaju se novim, predizolovanim, saopštavaju iz tog preduzeća i apeluju na sugrađane da poštuju oznake na mestu izvođenja radova, kao i da izbegavaju parkiranje vozila u zoni istih. Građevinske radove izvodi zrenjaninsko preduzeće “MV Invest” d.o.o, a mašinsko-montažne preduzeće “Solaris pro ing” d.o.o. iz Kaća.
 
 
 
 
 
JKP “Gradska toplana” najavljuje i radove u naselju “Ruža Šulman”, u dužini od 350 m, od komore u Pančevačkoj ulici do vrelovodne komore ispred stambenog objekta broj 5. 
 
Takođe, letnji period koristi se i za neophodne pripreme u kotlarnici, toplotnim podstanicama i na samoj vrelovodnoj mreži. U kotlarnici su izvršeni radovi hemijskog pranja i konzerviranja kotlova, pregleda i čišćenja dimnjaka, kao i baždarenja sigurnosnih ventila na kotlovima. Izvršeno je i servisiranje pumpi i ventilatora u samom pogonu. Kada je reč o radovima u toplotnim podstanicama, trenutno se vrše servis i zamena dotrajalih ventila, kao i demontiranje kalorimetara kojima je istekao žig, a koji treba da budu poslati na baždarenje.
 
 
 
 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6172/Ratdovi_toplana_Pere_Dobrinovica_0.jpg