Реконструкција вреловодне мреже у Улици Пере Добриновића, следе радови у насељу “Ружа Шулман”

У оквиру припрема за нову грејну сезону, Јавно комунално предузеће “Градска топлана” инвестира радове на реконструкцији вреловодне мреже у Улици Пере Добриновића у Зрењанину, на траси дужине 700 метара. Од угла улица Пере Добриновића и др Лазе Костића до “Лидл” маркета старе цеви мењају се новим, предизолованим, саопштавају из тог предузећа и апелују на суграђане да поштују ознаке на месту извођења радова, као и да избегавају паркирање возила у зони истих. Грађевинске радове изводи зрењанинско предузеће “МВ Инвест” д.о.о, а машинско-монтажне предузеће “Соларис про инг” д.о.о. из Каћа.
 
 
 
 
 
ЈКП “Градска топлана” најављује и радове у насељу “Ружа Шулман”, у дужини од 350 м, од коморе у Панчевачкој улици до вреловодне коморе испред стамбеног објекта број 5. 
 
Такође, летњи период користи се и за неопходне припреме у котларници, топлотним подстаницама и на самој вреловодној мрежи. У котларници су извршени радови хемијског прања и конзервирања котлова, прегледа и чишћења димњака, као и баждарења сигурносних вентила на котловима. Извршено је и сервисирање пумпи и вентилатора у самом погону. Када је реч о радовима у топлотним подстаницама, тренутно се врше сервис и замена дотрајалих вентила, као и демонтирање калориметара којима је истекао жиг, а који треба да буду послати на баждарење.
 
 
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6172/Ratdovi_toplana_Pere_Dobrinovica_0.jpg