Odličan koncert Nine Badrić u centru Zrenjanina

U organizaciji Grada Zrenjanina i Kulturnog centra Zrenjanina, danas u podne, u centru Zrenjanina, održan je koncert Nine Badrić, jedne od najpopularnijih pop pevačica u regionu. Koncert je bio poklon svim našim sugrađankama i sugrađanima uoči Međunarodnog dana žena, 8. marta, a Nina Badrić je više od jednog ipo časa zabavljala Zrenjanince koji su, uprkos hladnom vremenu, u velikom broju ispunili prostor pored "Vodotornja" gde se održavao koncert. 
 
 
 
 
Pre koncerta Ninu Badrić je u Gradskoj kući primio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima.
 
 
Pred izlazak na binu, Ninu je sačekala devojčica iz Zrenjanina Milica Jocić i uručila joj portret koji je sama nacrtala. Pevačica se srdačno zahvalila na neočekivanom poklonu i fotografisala s Milicom. 
 
 
 
 
Koncert je Nina Badrić započela najvećim hitovima iz svoje, sada već dvadesetogodišnje karijere - Takvi kao ti, Dat će nam Bog, Moje oči pune ljubavi, koje je publika prihvatila i pevala zajedno s njom, a popularna pevačica se posebno obradovala što su prisutni znali i njene nove pesme, posebno "Lozinku za raj", duet koji je snimila s našim pevačem Željkom Šašićem.
 
 
 
Prvi nastup i boravak Nine Badrić u Zrenjaninu završen je konferencijom za novinare, održanom u hotelu "Vojvodina", na kojoj su se okupljenim novinarima obratili Badrićeva i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir  Janjić. 
- Neobično je pevati u podne, mi smo, nekako, navikli pevati u kasnim večernjim satima, ali ovo je bio prekrasan susret i nadam se da je svima koji su bili na trgu bilo jednako lepo kao i meni. Zaista sam uživala, lepo je bilo videti sve generacije i mislim da smo se lepo upoznali. Izuzetno smo lepo primljeni, dočekani i ispraćeni i nadam se da ću uskoro doći opet u Zrenjanin. Žao mi je što sada ne mogu duže ostati i bolje doživeti grad i okolinu. Hvala vam još jednom na svemu - rekla je Nina Badrić.
 
S obzirom da je koncert bio osmomartovski poklon, ona je uputila i poruku ženama povodom praznika.
- S godinama se čovek promeni, a žene znaju da su s godinama mirnije, punije samopouzdanja, staloženije, znamo šta nećemo - što je jako važno, i ako treba da uputim neku poruku: godine su stanje duha i čovek je onoliko privlačan koliko mu je duh lep. 
 
 
 
Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić izrazio je zadovoljstvo zbog uspešnog nastupa gošće našeg grada, Nine Badrić, kao i brojem prisutnih Zrenjaninaca na današnjem koncertu. 
- Možda vreme nije bilo najlepše, ali sve je bilo sjajno i mislim da ćemo s ovom koncertnom praksom nastaviti, i pored Nine, angažovati i druge njene kolege. Zrenjaninci dobro reaguju na neko ovakvo subotnje dešavanje u podne i još jednom zahvaljujem Nini Badrić na odličnom koncertu - istakao je gradonačelnik Janjić.  
 
Nina Badrić je pune dve decenije prisutna na muzičkoj sceni Hrvatske, nakon što je 1995. godine snimila prvi album "Godine nestvarne". Već drugim albumom "Personality" iz 1997. godine postiže velike uspehe i u regionu, a u samoj Hrvatskoj osvaja niz muzičkih nagrada i postaje vodeća pevačica pop muzike u toj zemlji. Predstavljala je Hrvatsku na Pesmi Evrovizije 2012. godine. Objavila je sedam diskografskih izdanja i pet kompilacija.